NIEUWS

 
Fredien Nachtegael
Lunch 'n learn

Lunch 'n learn

meet, eat and discover

 

Spaans leren of bijschaven tijdens je lunch, het kan! 

 

Itaka-Zuidrand vzw biedt een beginnerscursus Spaans aan in afstandsonderwijs tijdens je lunchpauze. In plaats van bij je middagboterham door je mails, WhatsApp of Instagram te scrollen kan je je tijd ook nuttig besteden door Spaans te leren via je computer of smartphone.

Met de beginners oefent Carolina Merino elke maandag- en dinsdagmiddag van 12 tot 13 uur samen met jou en de anderen Spaanse woordenschat en taalstructuren via het programma 'zoom'. De focus ligt op communicatie: spreken en luisteren. 3 of 4 keer per jaar wanneer jullie lunchpauze het toelaat zal een live lunchles ingelast worden. Aan het einde van ongeveer 50 middagpauzes kan je ongetwijfeld je plan trekken in het Spaans aan de costas waar je een heel werkjaar van droomde!

Spreek je al een aardig mondje Spaans en wil je die kennis niet kwijt tijdens het werkjaar? Dan is de lunchcursus Spaans voor gevorderden op donderdag- en vrijdagmiddag van 12 tot 13 uur iets voor jou. De cursus verloopt op dezelfde manier als die voor de beginners, alleen de inhoud is uiteraard verschillend. 

Info en inschrijving: www.itakazuidrand.be