Zweeds

Welkom in de taalopleiding Zweeds

Välkommen till svenska språkkursen

Scandinavië is hip en alomtegenwoordig. Zweeds is anders, maar toch weer niet. Het Zweeds behoort tot de Noordgermaanse taalgroep en wordt door bijna alle Zweden gesproken

 

 

Zweeds leren

Verbreed uw horizon door naar Zweden te reizen.

Iedere nieuwe taal die je leert opent voor u een deur naar een nieuwe wereld. Wanneer u Zweeds spreekt wordt de reis een onvergetelijke gebeurtenis. Is het beroepsmatig dat je de taal wil leren? U verbetert uw kansen in uw beroep.

Je zal reeds gemerkt hebben dat heel wat Zweedse woorden lijken op Nederlands, Duits of Engels. De verwantschap tussen Germaanse talen kan het gemakkelijker maken om Zweeds te leren.

Waarom Zweeds leren? Het wordt altijd op prijs gesteld als je een beetje Zweeds kunt praten. Op die manier toon je respect voor het land en de cultuur.

Overzicht cursussen

Niveau 1 - Beginnend gebruiker
Praktisch

(Europees Referentiekader: A1)

Je hebt weinig of totaal geen voorkennis van de taal.

Klik op de link hieronder of neem contact met onze operationele bestuurder Freddy Nachtegael via 03/457 59 22 of 0486/53 09 15 of stuur een mail naar info@itakazuidrand.be

Site Mortsel (OLVE))

Klasnaam Docent Lesmoment Locatie Start en einde lessen Aantal lessen

Stockholm 1° jaar

Nog niet bekend

Vrijdag

9.30 - 11.30 u

Edegem

Muziekakademie

7 oktober 2022 tot 

5 mei 2023

24 lessen van elk 2 u

Göteborg

1° jaar

Nog niet bekend

Maandag

19.00 - 21.00 u

Mortsel

   Olve site

3 oktober 2022

24 april 2023

24 lessen vaan elk 2 u

*1 Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn gaat de cursus niet door en worden de cursisten die zijn ingeschreven en hebben betaald, integraal terugbetaald.

 


Docenten