NIEUWS

 
Freddy Nachtegael

Tuinfeest zaterdag 25 mei 2024 - 50 jaar taalonderwijs in Edegem

Op zaterdag 25 mei 2024 kan je van 14 tot 17 uur terecht in de muziekacademie te Edegem, Terelststraat 69 voor een overzicht van 50 jaar taalonderwijs in Edegem. Wij bieden taal-, kunst-, muziek- en cultuurbeleving aan in een creatieve en ontspannen sfeer.

Kom alvast een kijkje nemen in het belevingscentrum Itaka-zuidrand. Vrije toegang.

Inleefmoment

Tussen 14 en 16 uur staan onze leerkrachten jullie graag te woord om antwoord te geven op al je vragen rond het belevingscentrum Itaka-Zuidrand vzw.

In onze taaleducatie kan je starten vanaf de basis of instappen bij gevorderden. Wij testen voor je uit welke klas het best op maat van je voorkennis is geschreven. We geven je ook graag inzicht in onze structuur, onze werking en de sfeer rond onze verschillende belevingen. Zo krijg je een realistisch beeld van onze activiteiten. Naast taaleducatie, staan kunst beleven, muziek ontdekken en cultuur ontmoeten in ons ruim aanbod.

Onze troeven? Ontspannend leren, zonder examenstress in een zeer vriend-schappelijke geest.

Tuinparty

De tuin van de muziekacademie is van 14 tot 22 uur het decor voor de feestelijkheden. We gaan er vanaf 14 uur van start met een matinee met o.a. de uitreiking van getuigschriften waarvoor we hulp krijgen van ‘de kleine man’. Vanaf 17 uur is er tijd om te netwerken tijdens de apero-time.

Om 18 uur opent de foodtent, waar je vooraf voor moet inschrijven. Inschrijven via info@itakazuidrand.be . Permanent zijn onze wine-bar en drankbar bemand terwijl Papa Mojito zorgt voor de muzikale omlijsting.